Novinky

Podzimní konference IPG ve Varšavě

29/10/12

Zástupci Advokátní kanceláře Kříž a partneři s.r.o. (AKKP), Prof. JUDr. Jan Kříž, CSc., JUDr. Tomáš Dobřichovský, Ph.D. a Mgr. Veronika Křížová, LL.M. se ve dnech 4.-7. října, 2012 zúčastnili podzimí konference International Practice Group (IPG) ve Varšavě.

Hostitelem konference byla advokátní kancelář BMSP Boryczko Malinowska Świątkowski i Partnerzy Adwokaci i Radcowie Prawni . AKKP je členem IPG od roku 2008, kdy byla přijata do IPG v rámci konference v Marbelle, ve Španělsku.

Konference ve Varšavě poskytla příležitost k osobnímu setkání se členy IPG, se kterými navázala kancelář vztahy během své organizace pražské konference. Během konference měli zástupci AKKP také možnost seznámit se s novými kandidáty na členství v IPG a stejně tak prodiskutovat společná podstatná témata se členy, kteří se předchozích konferencí nezúčastnili. Hlavním účelem pololetních konferencí je výměna aktuálních informací a cenných zkušeností z propojených oblastí právního zastupování, daňového poradenství a účetnictví.

Atmosféra jednání a panelů ve Varšavě se nesla v duchu prioritního zájmu IPG na umožňování mezinárodní komunikace a spolupráce mezi členy, vedoucí k setrvalému zvyšování kvality poskytovaných služeb a rozšiřování působnosti, ve které jsou kanceláře, díky partnerům v zahraničí, služby schopny klientům poskytovat.

Jarní konference IPG proběhne v květnu 2013 v Bruselu a poskytne tak další příležitost k prohloubení spolupráce mezi členy z členských zemí EU, USA, ale také Indie, Spojených arabských emirátů či Brazílie.